Home - FAQ - Szukaj - Użytkownicy - Grupy - Rejestracja - Profil - Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości - Zaloguj
Twoja wyszukiwarka
sell acc w aion server castor

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nasza-Sekta.pl Strona Główna -> Sell
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pszenic
Gorilla
Gorilla
Reputacja: 1

PostWysłany: Sob Lut 27, 2010 20:26    Temat postu: sell acc w aion server castor Odpowiedz z cytatem

http://uk.aiononline.com/characters/Castor/Pszenic

jest to ranger lvl 48 no juz prawie 49

ma zalozone najlepsze stygmy do pvp i mozliwosc dokupienia za ap pozostalych z chains.

mam zbieranie na 399 extract 399 handicrafta 399 i zrobiony 1q na experta i duzo zebranych mastow na 2ga czesc. pare milionow kihanow w skrzyni. Jak rowniez dla zainteresowanych moge wyslac ss skrzyni mam tam pare stone fluxow itd. Postac jest w legionie z 4 miejsca w rankingu z duza iloscia 50 lvl i chetnych w pomaganiu.

Konto jest w wersji kolekcjonerskiej. Posiada wszytkie dodatki jakie moga byc. Jest aktywne do 12 maja. 5 kwietnia na koncie bedzie dostepna opcja dodania sobie najlepszych skrzydel w grze za 6 miesieczny staz w grze. Jak by byly jakies Pytania pisac smialo.

Pozdrawiam

Za konto nie chce duzo oferty na pm.

seluje konto gdyz nie mam za bardzo czasu ostatnio grac gdyz nowa praca nie pozwala mi dlugo przy niej siedziec.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nasza-Sekta.pl Strona Główna -> Sell Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: